Kabouters en brievenbussen #elleaimetekent2

Kabouters en brievenbussen #elleaimetekent2

 

Ik liep al na de eerste dag achter op de ellaimetekent challenge, oeps. Maar ik heb niet opgegeven, nog steeds niet overigens, en ga gewoon op mijn eigen tempo door! Dus ik heb een beetje vals gespeeld en drie opdrachten op één dag gedaan. Het leukst vond ik de opdracht om de caravan en bloemen in een illustratie te combineren. Die vind ik ook het best gelukt. Op dag 2 was de opdracht om een kabouter en limonade te combineren in een illustratie. Nu moet ik eerlijk zijn dat ik niet zo van (tuin) kabouters houd (ik vind ze zo lelijk!). Daarom heb ik de kabouter iets minder in de spotlight gedaan.

De kabouter-limonade illustratie is dus een gezellig roze limonade flesje geworden met een cheeky gnome op de fles. De derde illustratie die ik voor de elleaimetekent challenge maakte is de brievenbus in combinatie met slak illustratie. Die spreekt voor zich neem ik aan. Een gezellige rode brievenbus met een slak erboven op (ik houd ook niet van slakken, vandaar dat hij zo klein is).

Deze drie illustraties heb ik in één avond gemaakt. Het was dan ook de bedoeling om niet te streven naar een goed resultaat, maar te genieten van het proces (ik ben veel te resultaat gericht). Vandaar dat het limonade flesje bijvoorbeeld geen dop heeft! Uiteindelijk vind ik de caravan het leukst geworden. Nog 4 opdrachten te gaan tot het eind van de challenge!

 

4 gedachten over “Kabouters en brievenbussen #elleaimetekent2

  1. Ik vind de kabouterlimonade (die volgens mij stiekem kabouterbessenjenever is) het leukst!

  2. Hoi Maaike,
    Ze zijn alledrie superleuk geworden! Persoonlijk vind ik de kleuren (in ieder geval op mijn beeldscherm) mooier als je verf gebruikt in plaats van kleurpotlood. De bloemetjes rondom de caravan zijn erg schattig. Zou ze wel in mijn tuintje willen hebben staan 🙂

    1. Ik ben wel benieuwd of het er bij jou anders uitziet dan bij mij! Ik vind de verf wel heel fel, al was dat in het echt ook wel. Ik ben er nog niet uit over wat ik het leukst vind. Beide heeft zo z’n charme 🙂

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.