Nieuw leven

Nieuw leven

Weten jullie nog wie ik ben? Ik ben Maaike, dat meisje uit Amsterdam dat een lange tijd hier geblogd heeft. Maar ook al een hele, hele lange tijd niet meer. Ik hoop daar verandering in te brengen door mijn blog nieuw leven in te blazen. Wel met een schone lei, dus even helemaal opnieuw beginnen.

Ik wil mijn blog iets meer op mijn tekeningen/illustraties richten. Jullie zullen dus (hopelijk) veel krabbels voorbij zien komen. Ik wil me verder ontwikkelen op dit gebied en wat leuker om deze ontwikkeling daadwerkelijk bij te houden?

Voor wie denkt: Maaike, what the fuck, heb je nou echt al je oude blogberichtjes verwijderd? Nee, dat heb ik niet gedaan. Al mijn oude blogberichten zijn nog hier te vinden.

Eén gedachte over “Nieuw leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.