Eleanor & Park

Eleanor & Park

 

Toen iedereen Eleanor & Park gelezen had, begon ik eraan. Vaak als ik een boek uitgelezen heb blijf ik nog een tijdje in het verhaal hangen. Dat had ik dit keer ook weer en besloot ik daarom om Eleanor en Park te tekenen.

Voor de mensen die benieuwd zijn naar het boek: ik vond het erg leuk, al was het misschien wel voor wat iets jongere lezers. Maar desondanks vond ik het erg fijn lezen en vond ik het verhaal erg mooi. Well, meer tekst kan ik niet verzinnen. Hier moeten jullie het mee doen.

 

2 gedachten over “Eleanor & Park

  1. Misschien kan je een linkje toevoegen naar een recensie of samenvatting van het boek? Nu moest ik helemaal (poeh wat een moeite…..) naar google om meer info over het boek te vinden.
    Maar het was wel de moeite waard! Nu zegt de illustratie me meer,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.