Equine

Equine

Wie mij een beetje kent, weet dat ik gek ben op paarden. Ik ben dan ook drie keer in de week op stal te vinden. Ik hou van de lucht, de rust, de zachte neuzen die je voorzichtig aan stoten, stoffige haren, zand en gallopjes door de bak. Ik hou van het lieve sukkeltje dat er elke week weer is en geduldig met me meedoet in mijn rare fratsen. Die me leert door te zetten, niet op te geven en dat het af en toe ook gewoon niet gaat. 

Voor de illustratie heb ik gebruik gemaakt van gouache en mijn eeuwige inspiratiebron: paarden. Daarnaast was dit filmpje de aanleiding voor het maken van de illustratie. Ik vond het erg mooi hoe de illustratrice in bovenstaande filmpje de achtergrond had opgezet. Ik probeerde dit na te doen. Daarnaast was het ook een erg nuttig filmpje over gouache! Zeker een aanrader om te kijken als je meer over gouache wilt weten.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.