Instagrammeisje

Instagrammeisje

Ik vind het altijd leuk om gezichten te tekenen. Nu heb ik eigenlijk wel altijd een referentie nodig, helemaal vanuit mezelf een portret maken vind ik toch wel heel lastig. Vroeger gebruikte ik altijd modeblaadjes als referentie. Tegenwoordig vind ik het leuk om een instagrammeisje uit te kiezen. Instagrammeisjes hebben iets magisch: ze staan altijd goed op de foto en hun leven lijkt perfect. Natuurlijk weet ik dat dit niet het geval is, het is een gewijzigde realiteit. Maar, toch blijf ik gefascineerd.

Dit keer heb ik Prettylittlefawn geschilderd. Ik vind haar haarkleur echt prachtig! Overigens kan je mij ook vinden op instagram, mocht je de blog niet genoeg vinden. Ik ben te vinden onder maaike_tekent. Daar is onder andere een eerdere versie van bovenstaand instagrammeisje te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.