Instagrammeisje #2

Instagrammeisje #2

Daar is ze. Het tweede meisje in de serie instagrammeisjes. Helaas heb ik het instagramaccount van dit meisje niet goed onthouden. Ik kan dus niet de originele foto laten zien. Moet ook zeggen dat ik wel een eigen draai heb gegeven aan dit meisje. Ja, ik ben het ermee eens. Dit instagrammeisje heeft nogal smalle beentjes. Niet in het echt hoor, maar ik heb ze een beetje anorexia getekend.
Daarnaast heb ik haar voor een ander achtergrondje gezet. Ik had thuis zo’n mooi bosje bloemen staan, waarvan ik de kleuren prachtig vond. Ik heb deze kleuren meegenomen in de achtergrond (drie maal raden: wat voor bloemen waren het?).

Erg jammer dat ik het account van dit meisje niet goed heb onthouden. Ik kan haar helaas ook niet terug vinden. De volgende keer ga ik beter opletten!

 

3 gedachten over “Instagrammeisje #2

  1. Ah wat een leuk portretje!! Volgende keer inderdaad onthouden wie het is, denk dat het voor haar ook erg leuk is om dit terug te zien 🙂

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.