Nieuw schetsboekje

Nieuw schetsboekje

Ik had het geluk dat ik van mijn kerstpakket zelf wat mocht uitkiezen. Daarvoor koos ik dit Moleskine waterverf boekje uit. Ik vind hem prachtig! Ik vind het alleen nogal lastig om te beginnen, angst om het boekje te verpesten. Kennen jullie dat? Gek genoeg kwam ik dit filmpje tegen op Youtube: ‘How to break in your sketchbook‘. Kwam perfect uit.

 

Het inplakken van een eerdere tekening vond ik wel slim, dus dat besloot ik ook te doen. Maar wel aan de binnenkant van de kaft, vond ik wel leuk. Daarnaast kwam ik nog een gezellige stippelsticker tegen. Ook erin geplakt!

Het eerste wat ik ├ęcht maakte in het nieuwe schetsboekje was een handlettering. Met de toepasselijke tekst: Strive for progress, not perfection. Gezien ik nogal graag dingen perfect maak, terwijl ik dit boekje juist heb gekocht om gewoon lekker veel in te maken en me niet te druk te maken om of het er mooi uitziet of niet.

Vinden jullie het soms ook zo lastig om in een nieuw (schets)boekje te beginnen?

Reageren is niet mogelijk.